Bos Management Accounting


Nico Bos is geboren in 1964 in Hengelo. Na zijn studie vertrok hij naar Zeist waar hij 3 jaar gewoond heeft. Bij de publieke omroep NOS heeft hij gedurende een jaar zijn diensten vmet goed gevolg verleend. Daarna, in 1991 vertrok hij naar Barcelona. Nico heeft meer dan 25 jaar ervaring in boekhouding, rapportage, jaarrekening, financiële analyse en verslaglegging. Deze kennis heeft hij opgedaan bij diverse internationaal opererende ondernemingen in Spanje en Nederland.

 

 

1995 Clarion Spain SA

Tezamen met de Japanse directeur heeft Nico de lokale vestiging opgezet in Barcelona. De administratie heeft hij zelfstandig ingericht. In samenwerking met de commercieel directeur heeft hij de logistieke planning, het voorraadbeheer en de after sales service opgezet en ervoor gezorgd dat na 3 maanden alle aspecten operationeel waren om de markt te kunnen bedienen. Daarnaast zorgde hij voor een strakke, maandelijkse rapportagelijn naar Tokyo

 

 

2001 Le Creuset SL

De inrichting van de financiële administratie van het verkoopkantoor in Barcelona. Onder leiding van de Catalaanse directeur heeft Nico de financiële rapportage en informatiestroom naar de hoofdkantoor in Lille (Frankrijk) sterk verbeterd.

 

 

2002 Euro Economics Barcelona SL

Gedurende 8 jaar heeft Nico bij Euro Economics alle processen doorlopen om “all round in finance” te worden. Kwaliteit en maatwerk zijn essentieel voor een goede relatie. Of het nou het veldwerk betreft van een fysieke voorraadtelling, doorlichting van het grootboek, oplevering van de maandcijfers, opstelling van de jaarrekening, de maandafsluiting of de aanwezige boekhouders helpen en uitleg geven. Voor elke relatie zoekt hij maatoplossingen. Zo heeft Nico bijvoorbeeld voor de Spaanse vestiging van een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf het voorraadbeheer en de maandrapportages opgestart.

 

 

2010 Terug naar Nederland

Nico is begin 2010 teruggekeerd naar Nederland. Sindsdien is hij in de regio Utrecht werkzaam. Eerst bij het Register Belastingadviseurs in Culemborg waar hij een bijdrage heeft geleverd bij de totstandkoming van een juridische fusie. Daarna bij The Dutch en recentelijk bij FeyeCon D&I. Hier heeft Nico gezorgd voor de opzet en controle van de jaarrekening, het maken van rapportages, en het bieden van financieel inzicht bij de projectleiders.

 

 

2013 Bos Management Accounting

In augustus 2013 heeft Nico besloten om een administratiekantoor te beginnen. Nico weet zich daarbij gesteund door diverse personen, waaronder oud collegas, vrienden en instellingen welke hem ook daadwerkelijk uitkomst bieden om u, als klant en ondernemer, optimaal te kunnen bedienen.

 

 

Persberichten

Controllers Magazine interview Nico Bos, februari 2012.pdf
Download

 

Management Team Interview Nico Bos - 2 februari 2012

Terugkeer uit een land in crisis


 

Referenties op Linkedin 

http://nl.linkedin.com/pub/nico.bos/13/92b/269

 

Bos Management Accounting  |  info@bmaccounting.nl l Tel. 06-30384150